Kvalitetssikrede permission leads

Leads, permissions, online emner, digital hvervning, segmenteret trafik til landingpages.

På DM Partners taktisk mediebureau arbejder specialister dedikeret med indkøb og kvalitetssikring af permission leads. Altid indenfor rammerne af persondataloven, markedsføringsloven, forbrugeraftaleloven og altid ud fra skriftlig instruks fra jer som kunde. Som indkøber og datahandler arbejder vi loyalt for at sikre jer højest mulig kvalitet, med respekt for budgetrammen.

Udgangspunktet for vores rådgivning og arbejde er altid en grundig dialog med jer om kernemålgrupper, vækstplaner og salgsmål. Hvis vi får muligheder for at analysere jeres nuværende kunder, og på den baggrund afdække segmentprofiler, har vi det perfekte grundlag for optimering af medieplanlægning og kampagneøkonomi. Sammen vælger vi de mest attraktive målgrupper, definerer segmenteringsmodeller og lægger planer for, hvordan vi mest effektivt indsamler de ønskede permissions til jer.

Kvalitetssikringen af leads sker på en specialudviklet digital platform i realtid. Opsamling, verificering, vask, berigelse, formatering og levering sker på få sekunder, fra det øjeblik forbrugeren har deltaget i kampagnen og giver sin accept til kontakt. Dette giver jer en betydelig konkurrencemæssig fordel, da I kan agere meget hurtigt på udvist interesse fra en forbruger i målgruppen.

Vi sikrer altid fuld permission fra hver enkelt forbruger til kontakt via telefon, e-mail, SMS og brev. Vi rådgiver om permission-tekster og dokumenterer altid at kampagner, indsamling og behandling overholder gældende lovgivning.

Forædlingsprocessen programmeres til at matche præcis jeres ønsker og krav til databehandling og kvalitetssikring. Vi har et katalog af muligheder, som I kan vælge imellem. Overordnet gruppering af processer:

  • Verificering og vask
  • Frasortering
  • Berigelse
  • Scoring
  • Formatering
  • Levering
  • Rapportering

Rapportering omfatter detaljeret information om resultaterne af hver delproces.
Levering sker efter nærmere aftale via webservice eller FTP server. Vi tilpasser leverancerne til at matche systemtekniske krav hos jer.

Mediaplanlægning og -indkøb omfatter alle taktiske medier og platforme med udgangspunkt i målgruppens adfærd og profil. Trykte og digitale medier, mobile platforme, social media, search og klassisk CPM via display. Search Marketing leveres i tæt samarbejde med vores søsterselskab Webjuice, som er blandt landets dygtigste.

Det er vores mål at gøre os fortjent til rollen som jeres foretrukne partner på indsamling og forædling af permission leads. Vi tager ansvar for de resultater vi er med til at skabe, og er jeres forlængede arm og erfarne sparringspartner ud i et fragmenteret og ofte uoverskueligt medieplanskab.

Få mere at vide om Leadgenerering

Kontakt mediebureauchef Tinna Mærsk på e-mail tvm@dmpartner.dk
Følg med på bloggen herunder, hvor vi deler viden og erfaringer.