Målgrupper & Segmentering

Hos DM Partner er vi specialister i segmentering og målgrupper, baseret på grundig kundeindsigtsanalyse. Uanset om opgaven er at identificere og levere “tvillinger” til de bedste nuværende kunder, afdække nye attraktive målgrupper i markedet eller finde “guldet” i eksisterende kundedatabase, byder vi ind med gennemprøvede, strukturerede processer og stor viden – B2C, B2B eller begge dele. Vi har mere end 15 års erfaring med netop målrettet, effektiv hvervning af nye kunder i definerede segmenter, samt tilvejebringelse af kundeindsigt, scoring og segmentering af eksisterende kunder, med henblik på udvikling og fastholdelse af de mest attraktive.

Når der gælder akkvisition og kvalitetssikring af permission leads, fungerer DM Partners mediebureau som rutineret indkøber og databehandler på egenudviklet, gennemprøvet digital platform.  Vores arbejde er baseret på forudgående dialog med jer om segmentering, volumen og økonomi. Vores anbefalinger til jer vil ske med udgangspunkt i viden om forbrugeres adfærd, behov, medievaner og profil. Vi giver også meget gerne input til udvikling af tilbud, trigger marketing, aktivering af brugere og 1:1 branding, i tæt samarbejde med søsterbureauet Director: Specialister i datadrevet kommunikation.

For mere information om lead genering er du altid velkommen til at kontakte Tinna Mærsk, chef for DM Partners mediebureau på e-mail: tvm@dmpartner.dk.

Læs mere om DM Partners permission leads koncept og tilbud.

DM Partners mediebureau:

DM Partners mediebureau er full service på “below the line” aktiviteter indenfor markedsanalyser, segmentering, værdiansættelse af målgrupper, taktisk medieplanlægning og indkøb. Omnichanel rådgivning ydes af erfarne specialister, med fokus på resultater målt i ROI, samt ansvarlig optimering af virksomhedens budget. Vi finder guldet i kundedatabasen og afsøger markedet for relevante leads. Understøtter hvervning, udvikling, fastholdelse og winback med fokus på de mest lukrative segmenter.

Få mere at vide om Målgrupper, Segmentering og Leadgenerering

Kontakt Direktør Grethe Fugleholm Berg på gfb@dmpartner.dk eller benyt kontaktformularen nederst på forsiden.
Du kan læse mere om målgrupper, segmentering og lead-generering på bloggen herunder.